ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Организаторите са регистрирани като администратори на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни.

(1) С участието си в тази Кампания, Участниците потвърждават, че са запознати с Официалния правилник и изразяват съгласието си с неговите разпоредби.

(2) С участието си в тази Кампания, Участниците дават съгласието си за включването им в базата данни на Организаторите, която се създава за периода на Кампанията, с цел да се осигури ефективното провеждане на тази Кампания.

(3) Целта на създаването на тази база данни е организирането на Кампанията, обявяването на победителите и връчването на наградите. Личните данни ще бъдат архивирани за статистически и отчетни цели във връзка с тази промоция и няма да бъдат използвани за други цели след приключването на промоционалната Кампания, освен с цел да бъдат информирани участниците за бъдещи промоции на “Юниливър България” EOOД.

ОРГАНИЗАТОРИТЕ СЕ ЗАДЪЛЖАВАТ

(4) да не използват личните данни на участниците за цели, различни от представените тук, както и да не разкриват личните данни на участниците пред трети лица

(5) Правата на Участниците в тази кампания са гарантирани от закона за защита на личните данни по отношение на лицата, чиито лични данни се обработват, и свободното движение на такива данни, и по-специално по отношение на следното:

 

- правото на достъп до данните;

- правото за намеса в данните;

- правото на възражение.

Всеки Участник може да упражни тези свои права, като изпрати писмена молба до Организаторите.

ИЛИ В случай че лицето участник не желае да бъде информирано за предстоящи промоции на кoмпанията, то той може да изрази своето несъгласие съгласно Закона за електронните съобщения, като прекрати своята регистрация на e-mail

info@kaliakrapromo.info 

Всеки Участник има право да изпрати до посочения тук адрес на Юниливър България писмена молба за изключване от базата данни на последния; Организаторът се задължава да прекрати обработката на личните данни на молителя, но участието му в Промоцията се прекратява, тъй като предоставянето на лични данни е условие за участие в кампанията.

ПОЛИТИКА ЗА БИСКВИТКИТЕ

За да може сайтът да работи правилно, понякога е необходимо използването на малки файлове с данни, наречени „Бисквитки“, които се инсталират на Вашето устройство. Повечето големи сайтове използват тази технология.

 

Какво представляват "Бисквитките"?

"Бисквитките", известни също като бисквитки на браузъра или "Бисквитки" за проследяване, са малки, често криптирани текстови файлове, намиращи се в директории на браузъри. Те се използват от уеб програмистите, за да помогнат на потребителите да навигират ефективно в уебсайтовете си и да изпълняват определени функции. Поради ключовата им роля за подобряване/улесняване на използваемостта или процесите на сайта, деактивирането на "Бисквитките" може да попречи на потребителите да използват определени уебсайтове. Всеки път, когато даден потребител зареди уебсайт, браузърът изпраща бисквитката обратно до сървъра, за да уведоми уеб сайта за предишната дейност на потребителя. „Бисквитките“ са предназначени да бъдат надежден механизъм за запаметяване на полезна информация (например елементи в пазарска количка) или за записване на браузъчната активност на потребителя (включително кликване върху конкретни бутони, влизане в профила или записване на страниците, които са били посетени от потребителя до момента преди няколко месеца или дори преди години).

Как ние използваме „Бисквитките“?

Страниците на сайта изполват “Бисквитки”, за да идентфицират потребителя, да наблюдават представянето на нашия сайт, да анализират посетителите, да запомнят действията на потребителя, за онлайн рекламиране. В случай, че преминете на уеб страница, в която има вградено съдържание, например от YouTube, е възможно да Ви бъдат изпратени "Бисквитки" именно от тези уеб сайтове, които от своя страна, събират анонимно статистика за това, как потребителят е достигнал до сайта и какви видеа е гледал преди това. Ние не контролираме генерирането на тези "Бисквитки" и затова Ви съветваме да потърсите информация за тях и за начина им на управление на сайтовете на съответните трети страни.

Ние използваме перманентни “Бисквитки“ и „Бискитки на трета страна“.
Активирането на тези бисквитки не е задължително за правилното работене на страницата, но осигурява по-добро сърфиране в страницата. Можете да изтриете или блокирате тези „Бисквитки“, но с деактивирането им, някои от функциите на сайта има възможност да не работят правилно. Информацията, свързана с „Бисквитките“, не се използва за идентифициране на Вашата самоличност и съхраняваната информация е изцяло под наша защита и контрол. Тези „Бисквитки“ не се използват в други случаи, освен гореописаните.  

Управление на „Бисквитките“

Можете да контролирате или изтриете „Биксвитките“, като за повече информация ще откриете на www.aboutcookies.org. Можете да изтриете всички „Бисквитки“, които са инсталирани на Вашия компютър и можете да настроите повечето браузъри да забранят използването им. Ако забраните използването на „Бисквитките“, се налага ръчно да задавате настройките на сайта всеки път когато го посещавате, а някои услуги и функции има вероятност да не работят правилно.